Skip to main content

2021. gada krāsas – noturīgi pelēka un apgaismojoši dzeltena

PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating

Divas neatkarīgas krāsas, kas izceļ dažādu elementu apvienojumu ar mērķi atbalstīt vienam otru – tieši tas vislabāk izsaka 2021. gada krāsu noskaņu, kas kopsummā veido optimistisku savienojumu. PANTONE 17-5104 Ultimate Grey + PANTONE 13-0647 Illuminating apvieno sevī spēku un pozitivitāti.

Tas ir krāsu stāsts, kas ietver dziļākas pārdomu izjūtas un solījumu par kaut ko saulainu un draudzīgu. Laimes vēstījums, ko vieno uzticība. PANTONE 17-5104 Ultimate Grey kombinācijā ar PANTONE 13-0647 Illuminating tiecas mums dod cerību, ka viss kļūs gaišāks – tas ir būtiski cilvēka garam.

 

 

Pelēkā un dzeltenā apvienojums mūsu acīs ir spēka un cerības vēstījums, kas ir izturīgs un pacilājošs.

Noturīgi pelēkā (Ultimate Gray 17-5140) krāsa rosina nosvērtību, uzticību un izturību. Tas ir saistīts ar spēku un dabas elementiem – akmeņiem un oļiem, krāsām pludmalē –, kuru izskats izceļ spēju izturēt laika pārbaudi.

Apgaismojoši dzeltenā (Illuminating 13-0647) ir optimisma krāsa – gaiša un saulaina tā aptver dziļas pozitīvās sajūtas, kas mums visiem šajā neierastajā laikā ir vajadzīgas.

PANTONE 13-0647 Illuminating ir spilgts un jautrs dzeltenā tonis, kas mirdz ar možumu un silda ar savu piesūcināto saules enerģiju. Kad meklējam veidus, kā stiprināt sevi ar enerģiju, skaidrību un cerību, kā pārvarēt pastāvīgo nenoteiktību, šis enerģiskais un uzmundrinošais tonis apmierinās tiekšanos pēc vitalitātes.

 

Pelēkais ar Dzelteno interjerā un dizainā ir aizraujoša krāsu spēle. Spilgts, bet tajā pašā laikā diezgan parasts skats, jo saulaini dzeltenais ir ideāls kompānijā ar garlaicīgi pelēko.

Tā ir krāsu kombinācija, kuras saikne ir saistīta ar jauninājumiem un intuīciju, cieņu pret gudrību, kā arī pieredzi un inteliģenci.

Tā iedvesmo un virza mūs uz priekšu ar jaunu domāšanas veidu.

Izbaudi pats šo burvīgo salikumu!